Verhuisblog

Een blog met verhuisnieuwtjes en inspiratie voor je nieuwe huis

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
9-23-2014 - door Valine

6 bijzondere wc-rolhouders!

Het toilet is een van de meest gebruikte ruimtes in huis. Toch denken de meeste mensen niet veel na over de inrichting van dit kleine kamertje. Dat is eigenlijk zonde, want op het toilet kun je je creativiteit de vrije loop laten op het gebied van inrichting. Een uitbundige kleur verf testen, gekke accessoires, op het toilet kan het allemaal zonder dat het de rest van je inrichting beïnvloedt. Een makkelijke manier om wat creativiteit binnen te laten op het toilet, is het kiezen voor een grappige wc-rolhouder. Onze collega’s van Moveria Frankrijk stelden eerder dit jaar een lijst samen van de leukste wc-rolhouders van het internet. Dit artikel groeide uit tot een van de best bezochte pagina’s van de site. Je begrijpt dat wij daarom als Moveria Nederland niet achter kunnen blijven! Daarom presenteren wij bij deze: 6 bijzondere wc-rolhouders!

WC-rolhouder 1: De Polaroid!

Deze leuke wc-rolhouder maakt je toilet helemaal jaren ’80. Als je het helemaal af wilt maken, kun je zelfs bijpassend polaroid-toiletpapier bij bestellen. Deze toiletrolhouder is te koop bij bol.com.

grappige wc rolhouder

Toiletrolhouder 2: Het fotorolletje

Om nog even in de fotografie-hoek te blijven: In deze reuzenfotorol past precies één wc-rol. Perfect! 

wcrolhouder fotorol

Wc-rolhouder 3: De WC-poes

Een niet al te opvallende maar toch grappige wc-rolhouder. Te koop bij Fonq

toiletrolhouder poes

Foto van VTwonen

Toiletrolhouder 4: Het Groene Blaadje

Ook deze leuke wc-rolhouder is online te koop bij Fonq. Wil je het toilet helemaal in groene stijl? Dan kun je er meteen een wc-borstel en grote wc-rolhouder bij bestellen!

toiletrolhouder blaadje

Foto van VTwonen

Grappige Wc-rolhouder 5: Het huisje

Een gezellig huisje in je huisje: deze wc-rolhouder is gemaakt van hout en er past precies een wc-rol in. Gezellig!wc rolhouder huisje

Wc-rolhouder 6: Het Olijke Mannetje

Deze toiletrolhouder vrolijkt je badkamer of WC echt op. Verkrijgbaar bij Bol.com.

toiletrolhouder mannetje

Foto van Bol.com

Toiletrolhouder 7: Het Alziend Oog

Deze wc-rolhouder is wat abstracter dan de anderen op deze pagina, maar soms is het leuk om het grapje wat subtieler te houden. Met een beetje fantasie is dit toch echt een oog, toch? Deze wc-rolhouder is te koop bij Bol.com.

wc rolhouder oog

Foto van Bol.com

Wc-rolhouder 8: Het Hondje

Dit is misschien wel de verrassende wc-rolhouder uit het rijtje. Je haalt je stukje wc-papier gewoon uit..tja…je ziet het zelf. Verkrijgbaar bij Bol.com.

toiletrolhouder hond

Foto van Bol.com

We hopen dat hier iets bij zit om je toilet op te vrolijken. Heb je vrienden of familie die net zijn verhuisd? Dan is een grappige wc rolhouder natuurlijk een heel passend cadeau. Als je op de foto klikt, kom je vanzelf in de webshop waar het artikel te koop is. 

Dit artikel bevat partnerlinks (wat is dat?)

Reactie (1)

Reageer