Verhuisblog

Een blog met verhuisnieuwtjes en inspiratie voor je nieuwe huis

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
2-15-2016 - door Valine

Kandidaten gezocht voor TV-programma ‘Nederland Verhuist’

Ga jij binnen 5 maanden verhuizen? Heb je altijd al eens op TV willen komen? Dan is dit je kans!

Avrotros is bezig met de voorbereidingen van het nieuwe televisieprogramma ‘Nederland Verhuist’. In dit programma worden mensen gevolgd die op het punt staan om te verhuizen. 

In de afleveringen ligt het accent op de persoonlijke verhalen. Zo wordt er bijvoorbeeld ingegaan op de reden van verhuizen, een bijzonder voorwerp dat verhuisd moet worden, maar het kan ook om de soort woning gaan, of om de start van nieuwe levensfase.

kandidaten nederland verhuist

Foto: Unsplash

Als je geselecteerd wordt als deelnemer voor het programma, wordt je verhuizing op 2 of 3 van te voren afgesproken opnamedagen gefilmd. De opnamen vinden plaats in je oude en je nieuwe huis. Voorbeelden van opnamemomenten zijn bijvoorbeeld een paar dagen voor de verhuizing, de verhuizing zelf of de eerste momenten in het nieuwe huis. Opnames worden alleen gemaakt in de huizen, niet bij externe locaties die te maken hebben met de verhuizing, zoals woonwinkels e.d. 

Alle opnamedagen zullen plaatsvinden voor eind juni en de verhuizingen moeten dus ook voor die tijd plaatsvinden.

Avrotros is voor dit programma op zoek naar mooie, leuke, bijzondere of grappige verhalen van mensen in heel Nederland die gaan verhuizen. Deelname aan het televisieprogramma brengt uiteraard geen kosten met zich mee. 

Is dit iets voor jou? Of twijfel je nog en wil je meer weten? Neem dan contact op met Pien de Visser via e-mail (pien.devisser@tuvalu.nl) of telefoon (020-763 0063)

Reactie (0)

Reageer

Ga je binnenkort verhuizen?

Check hoeveel het zou kosten om het door professionals te laten doen!

Nu verhuisoffertes aanvragen