Verhuisblog

Een blog met verhuisnieuwtjes en inspiratie voor je nieuwe huis

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
8-1-2014 - door Valine

Kinderbehang: de 5 leukste ontwerpen voor de kinderkamer

Kinderbehang met stoere auto’s, lieve dieren of bloemenmeisjes in retrostijl? Bij het kiezen van de inrichting voor een kinderkamer kun je eigenlijk alle kanten op. Wij hebben een paar leuke behangontwerpen voor je uitgezocht die je als uitgangspunt kun gebruiken bij het inrichten van de kinderkamer. Enneh..je zoon of dochter weet vast heel goed wat zij/hij wil, dus misschien kunnen jullie samen eens kijken naar dit bijzondere kinderbehang: kinderbehang 7 Studio Poppy (afbeelding links) maakt figuren van (retro) behang, die je als een soort muursticker op de muur kunt behangen. Ieder figuur wordt op bestelling handgemaakt en je kunt kiezen uit onder andere bomen en dierfiguren. Als je al een kinderbehang uitgezocht hebt, maar op zoek bent naar een speciale touch, kun je de ontwerpers van Studio Poppy vragen om een figuur te maken van door jou zelf aangeleverd behang. Kinderbehang van het Nederlandse ontwerpbureau Onszelf (afbeelding rechts) is allesbehalve standaard en de collectie gaat van behang voor stoere jongens tot dromerig behang voor de babykamer.KinderbehangOp bovenstaande afbeelding zie je het kinderbehang “Love Lane” van het eveneens Nederlandse Perron 11. Het ontwerp van dit vliesbehang is een heel sterk uitvergrootte pentekening. Al het behang van Perron 11 is door henzelf ontworpen en is in meerdere maten en kleuren te bestellen.kinderbehangHoudt je zoon of dochter van poezen? Dan is het zijn de muurstickers “Miau pink” van Lavmi misschien wat. Lavmi is een Tsjechisch merk en gespecialiseerd in kwaliteitsbehang met een retro tintje. Kijk maar eens op hun website voor de andere ontwerpen, het behang is ook in Nederland leverbaar. Als laatste op onze lijst: het autobehang van Studio Ditte: een leuke mix van retro en stoer. Ook Studio Ditte heeft een website vol met bijzonder kinderbehang, maar ook met ander behang en woonaccessoires. Alles is door het Nederlandse bureau zelf ontworpen.

En? Zit er iets voor je tussen? Zo niet, dan hebben de websites van de bovenstaande 5 ontwerpers nog een hoop ander kinderbehang in het assortiment. Eén ding is zeker: het zijn stuk voor stuk bijzondere ontwerpen die de kinderkamer net een tikje bijzonderder maken. Heb jij nog andere tips voor leuk kinderbehang? Laat dan een reactie achter op deze post.

Reactie (3)

Reactie

  • mama1984

    bednkt voor de tips! Ik kwam op deze pagina tijdens mijn zoektocht naar behang voor mijn dochter. Ik vroeg me af: kan ik Lavmi ook in nederland kopen?

Reageer