Klantenservice

Welkom in de verhuisshop van Moveria! Op deze pagina leggen we je uit hoe winkelen in onze verhuisshop werkt. 

Wat is de verhuisshop?

In onze verhuisshop vind je alle producten en diensten die je nodig hebt voor je verhuizing en je nieuwe huis. Zo kun je gemakkelijk alles in een keer regelen. De artikelen in onze shop worden niet verkocht door Moveria zelf, maar door onze partners. Voor ieder artikel dat onze partners verkopen aan een Moveria-lezer, ontvangen wij een kleine commissie. 

Betaling en verzending 

Betaling en verzending gaat altijd direct via onze partners. Heb je interesse in een product of dienst, dan word je direct doorgestuurd naar de website van de betreffende partner, waar je je bestelling kunt plaatsen. Voor enkele diensten vul je je gegevens in in de winkelwagen van de Moveria-verhuisshop, waarna wij je gegevens doorsturen naar de betreffende partner. Ook hier verloopt de betaling en verzending direct via de partner. 

Jouw gegevens

De persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres en bezorgadres) die je invult bij het plaatsen van je bestelling worden behalve aan de betreffende partner nooit aan derden verstrekt. Moveria.nl gaat uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens van onze klanten. Meer informatie over ons privacybeleid vind je in onze Algemene Voorwaarden

Kortingen en prijzen

Geselecteerde partners bieden speciale kortingen aan voor Moveria-lezers. Wij werken er hard aan om het aantal speciale Moveria-kortingen te laten groeien, zodat je in de toekomst van nog meer kortingen kunt profiteren. 

De prijzen die te zien zijn op onze website zijn altijd onder voorbehoud. Wordt er op de website van de partner zelf een andere prijs getoond, dan geldt de prijs op de website van de partner. Uitzondering hierop zijn artikelen met een speciale Moveria-korting. Voor deze producten geldt de prijs die in onze verhuisshop staat vermeld (typefouten voorbehouden)

Nog vragen?

Vragen over onze verhuisshop, je bestelling of specifieke artikelen kun je stellen via klantenservice@moveria.nl of via ons contactformulier

Terug naar de shop