Checklists voor je verhuizing

Ontvang al onze checklists als handig PDF-bestand

Jouw persoonlijke Checklist

Dit is je persoonlijke checklist. Houd er rekening mee dat de data bedoeld zijn als advies. Het is altijd verstandig om de opzegtermijnen van je contracten te checken.

Je kunt de lijst per e-mail ontvangen door op "Bewaar lijst" te klikken. Je ontvangt dat een e-mail met de checklist om uit te printen. Bij de e-mail zit ook een ICS-bestand. Hiermee kun je de data automatisch in de kalender van Gmail of je Iphone zetten.

Mijn Checklist

Bekijk de subtaken die horen bij de taken die je hebt aangevinkt.

Veelgestelde vragen over onze verhuisservice

1

Wat is Moveria.nl?

Moveria.nl is een verhuisportaal dat je helpt bij de planning en organisatie van je verhuizing.

2

Wat kan ik op Moveria.nl doen?

Op Moveria.nl helpen we je bij de planning van je verhuizing en met de organisatie van alle activiteiten die bij een verhuizing komen kijken. Op dit moment kun je artikelen lezen over verhuizen, praktische checklists downloaden, herinneringen voor belangrijke acties instellen, enzovoort. Bovendien kun je een persoonlijke checklist samenstellen die precies aansluit op jouw behoeften en waarop je in één oogopslag kunt zien wat je nog moet regelen voor je verhuizing. Dit is pas de eerste stap in de ontwikkeling van ons verhuisportaal Moveria.nl. Wij werken er hard aan om van deze website het beste verhuisportaal van Europa te maken waarop je alle mogelijke hulp rondom je verhuizing kunt vinden. Meer informatie hierover vind je bovenaan deze pagina.

3

Moet ik betalen voor het gebruik van Moveria.nl?

Nee, de door ons aangeboden diensten op Moveria.nl zijn helemaal gratis.

4

Hoe kan Moveria.nl bij mijn verhuizing helpen?

Door alle benodigde informatie over je verhuizing op één plek te verzamelen, handige checklists beschikbaar te stellen en door te functioneren als centraal punt voor je persoonlijke behoeften tijdens de periode rondom je verhuizing. Zo zal je verhuizing soepeler en overzichtelijker verlopen en bovendien zul je zo niets belangrijks vergeten.

5

Heeft Moveria.nl ook een winkel?

Nee, Moveria.nl is alleen een internetplatform en heeft geen winkel of filiaal. Wel hebben we een adres waar je post naartoe kunt sturen. Als je contact met ons wilt opnemen, kun je ons het beste een mail sturen via klantenservice@moveria.nl of het contactformulier invullen. Meer informatie hierover vind je bij ‘Contact’.

6

In de toekomst kan ik ook contracten afsluiten via Moveria.nl. Wat houdt dat in?

Als je een contract afsluit via Moveria.nl sluit je een normaal contract af met een van onze partners. Het enige verschil is dat je via ons een speciale aanbieding kunt krijgen en dus minder betaalt.

7

Kan ik een contract met een partner ontbinden?

Voor alle contracten die je via Moveria.nl hebt afgesloten, geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Hierover kun je meer lezen in de Algemene Voorwaarden.

8

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij volgen de richtlijnen van de Zweedse wet voor persoonsgegevens. Je gegevens worden bij ons maximaal twee jaar na de laatste aanmelding op de site opgeslagen, mits de Nederlandse wetgeving niets anders bepaalt. Hierover kun je meer lezen in onze Algemene Voorwaarden.

9

Kan ik mijn gegevens bij jullie wissen?

Uiteraard. Je kunt altijd een verzoek indienen om jouw gegevens te verwijderen (tenzij het om gegevens gaat die we van de Nederlandse wet dienen te bewaren). Neem contact met ons op en wij maken het voor je in orde.