Verhuisblog

Een blog met verhuisnieuwtjes en inspiratie voor je nieuwe huis

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
3-9-2014 - door Valine

Beurs Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten, 21 t/m 23 Maart

Heb je plannen om te verbouwen, ga je binnenkort een eigen huis bouwen, of ben je op zoek naar ideeën voor de inrichting van je (nieuwe) huis? Dan kun je je hart ophalen tijdens de voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver) Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht. Deze wordt dit voorjaar van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart gehouden.

beurs eigen huis

Foto van Realiseerjedroomhuis.nl

De beurs biedt allerlei informatie en inspiratie op het gebied van het bouwen, verbouwen en inrichten van je droomhuis. Je vind er onder andere architecten, aannemers, meubelproducenten en bedrijven voor hang- en sluitwerk. Ook zijn er diverse gemeentes aanwezig die hun kavels presenteren. Je kunt je laten informeren over alle aspecten van het bouwen, verbouwen en inrichten: van financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, en je laten adviseren over vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. Kortom: je vindt er een totaalaanbod op het gebied van (ver)bouwen en inrichten.

De beurs is onderverdeeld in meerdere speciaal ingerichte paviljoens, waardoor je per branche een compleet overzicht hebt van de aanbieders. Zo is er een haardenpaviljoen, een speciaal ingericht duurzaamheidspaviljoen en een paviljoen voor interieuradvies. Je kunt er dus alle informatie verzamelen die je nodig hebt, of gewoon uitgebreid inspiratie opdoen voor je nieuwe huis.

De beurs Eigen Huis (Ver) Bouwen + Inrichten vindt plaats in hal 10 en 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. De kaarten kosten 15 euro per persoon aan de deur, maar als je ze van tevoren online koopt, zijn ze slechts € 11,50. Online kaarten kun je hier bestellen. Meer informatie over de beurs Eigen Huis (Ver) Bouwen + Inrichten vind je via deze link.

Wij wensen je veel plezier op de beurs en zouden het heel leuk vinden om tegen die tijd te horen hoe het geweest is, dus laat vooral een berichtje achter op onze Facebook-pagina of hier op de blog.

Reactie (0)

Reageer