Verhuisblog

Een blog met verhuisnieuwtjes en inspiratie voor je nieuwe huis

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
1-30-2014 - door Valine

Home Trade Center vakdagen

Dit is een buitenkans als je op zoek bent naar inspiratie voor de inrichting van je nieuwe huis! Op zondag 9 februari 2014 vindt de consumentendag van de Home Trade Center vakdagen plaats. Op deze vakdagen komen aanbieders van interieurproducten samen om elkaar te ontmoeten en inspireren. Op 9 februari is er een speciale consumentendag, waar jij gratis naartoe kunt!

home trade center vakdagen

Foto van Pixabay

Op de locatie van ruim 40.000 m2 kun je een aanbod bekijken van o.a. meubels, textiel, verlichting, vloeren en woonaccessoires. Je kunt er geen spullen kopen, maar wel volop ideeën opdoen en direct bij de fabrikanten en distributeurs advies en informatie krijgen over de producten.

Bovendien zijn er interieurstylisten aanwezig die tegen een symbolisch bedrag van €12,50 per half uur persoonlijk advies geven. Neem daarvoor wel een plattegrond en foto’s van je woning mee. Ook kun je gratis moodboards maken en zijn er gratis woontijdschriften verkrijgbaar. Kortom: de perfecte gelegenheid als je binnenkort gaat verhuizen en nog geen plan hebt voor je inrichting!

De Home Trade Center vakdagen worden gehouden in het Home Trade Center in Nieuwegein op 9 februari van 10:00 tot 17:00 uur. Ga naar www.hometradecenter.nl om je te registreren en je toegangskaart uit te printen.

Reactie (0)

Reageer