Stukadoors vergelijken

Ga je je huis opknappen? Verhuis je naar een nieuwbouwhuis? Dan wil je misschien wel een stukadoor inhuren. Ben je benieuwd wat de prijzen van stukadoors zijn? Dan kun je met onderstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes van stukadoors aanvragen. Als je je gegevens invult, ontvang je offertes van 4 stukadoors uit jouw regio.

 

Waarom offertes van stukadoors aanvragen?

Er zijn honderden stukadoorsbedrijven in Nederland. Elke stukadoor hanteert zijn eigen prijzen en services. Om zeker te weten dat je een stukadoor kiest die de juiste service biedt voor een schappelijke prijs, kun je het beste meerdere stukadoors met elkaar vergelijken. Met bovenstaand formulier verstuur je de gegevens van de klus in één keer naar meerdere bedrijven in jouw regio. Je krijgt vervolgens een prijsopgave van 6 verschillende stukadoors. Zo kun je de stukadoor kiezen dat de beste combinatie van prijs en service biedt.

 

Welke informatie is nodig voor het aanvragen van een offerte?

In het bovenstaande formulier vul je informatie in over de klus. Zo geef je aan of er gesaust moet worden of of er sierwerk of spackspuitwerk gedaan moet worden. Daarnaast geef je aan of je huis ouder of nieuwer dan twee jaar is. Eventueel kun je nog extra informatie over de klus toevoegen. Op basis hiervan kan de stukadoor een prijsinschatting maken. 

 

Offertes stukadoors aanvragen: hoe werkt het?

De informatie over je klus wordt verzonden aan stukadoors in jouw regio. Zij maken op basis van jouw informatie een prijsopgave. De stukadoors nemen binnen enkele dagen contact met je op via e-mail of telefoon om de offerte door te geven. Nadat je alle offertes ontvangen hebt, kun je je keuze maken. Je kunt een van de stukadoors kiezen waarvan je een offerte gekregen hebt, of gewoon nog even verder zoeken.