Alles-in-een-vergelijker: internet, bellen en TV in je nieuwe huis

Een verhuizing is een goed moment om je abonnement voor tv, internet en telefoon onder de loep te nemen. Betaal je niet teveel? Is er misschien een andere aanbieder die beter bij je past? Met onze Alles-in-een-vergelijker kun je het tv, internet telefoon of alles-in-een pakket vinden dat aansluit op jouw situatie, voor de voordeligste prijs. 

Vul je gegevens in en vind direct actuele aanbiedingen van 9 aanbieders. Zie je een interessant aanbod? Klik dan op ‘Bekijken’ en vind meer informatie op de website van de aanbieder zelf.

Hoe werkt de Alles-in-een-vergelijker ?

Onze Alles-in-een-vergelijker vergelijkt razendsnel alle beschikbare TV-, telefoon- en internetpakketten van 10 verschillende aanbieders, namelijk: Stipte, KPN, NLE, Online, T-Mobile, Tele-2, Telfort, XS4ALL en Ziggo. Als je een geschikte aanbieding ziet, klik je op de oranje knop ‘Meer Info’. Je komt dan op de website van de betreffende aanbieder terecht, waar je meer informatie over het abonnement kunt vinden en je eventueel aan kunt melden als klant. Natuurlijk hoef je niet meteen klant te worden. Je kunt deze Alles-in-een-vergelijker ook gebruiken om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor verschillende telecomtarieven- en contracten.

Welke informatie is nodig om de Alles-in-een-vergelijker te gebruiken?

Je hoeft geen persoonlijke informatie in te vullen om TV-, internet- en telefoonabonnementen te vergelijken. Echter, als je je postcode invult, krijg je aanbiedingen specifiek voor jouw adres. Niet alle aanbieders zijn namelijk in alle regio’s actief. Ben je specifiek op zoek naar een bepaald soort abonnement? Dan kun je op de knop ‘Meer Filters’ klikken. Je kunt dan extra voorkeuren aangeven. Denk daarbij aan specifieke TV-pakketten (zoals HD), extra gratis ontvangers of een bepaalde soort internetaansluiting. 

De Alles-in-een-vergelijker gebruiken als je gaat verhuizen

Een verhuizing is vaak een goed moment om een nieuw internetcontract te nemen. Wel is het belangrijk dat je controleert of je huidige contract al opgezegd kan worden. Als je nog binnen de minimale contractperiode zit (meestal een jaar), kan het beter zijn om nog even te wachten met wisselen. Zit je niet meer in de minimale contractperiode, dan kun je zonder problemen van internetcontract wisselen. Houd dan wel rekening met een opzegtermijn van een maand. Je kunt meer informatie vinden in onze verhuistip: ‘Je internetcontract opzeggen bij verhuizing‘.