Verhuisoffertes aanvragen

Ga je binnenkort verhuizen en ben je benieuwd wat een verhuisbedrijf kost? Dan kun je met dit formulier gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aanvragen bij verhuisbedrijven in jouw regio. Vul de gegevens van je verhuizing in, dan ontvang je binnen enkele dagen 6 verhuisoffertes van verschillende verhuisbedrijven in je mailbox!

Wil je eerst wat meer informatie over de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf? Lees dan ons artikel: “Wat kost een verhuisbedrijf”.

 

 

*Formulier in samenwerking met SkyDreams. Zie onze Algemene Voorwaarden voor meer info.

*Ben je een verhuizer en wil je graag offerteaanvragen ontvangen? Geen probleem! Hier is ons aanmeldformulier voor verhuisbedrijven

Waarom verhuisoffertes aanvragen?

Er zijn honderden verhuisbedrijven in Nederland. Elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen prijzen en services. Om zeker te weten dat je een verhuisbedrijf kiest dat de juiste service biedt voor een schappelijke prijs, kun je het beste meerdere verhuizers met elkaar vergelijken. Met bovenstaand formulier verstuur je de gegevens van je verhuizing in één keer naar meerdere verhuizers in jouw regio. Je krijgt vervolgens een prijsopgave van 4 verschillende verhuizers. Zo kun je het verhuisbedrijf kiezen dat de beste combinatie van prijs en service biedt.

Welke informatie is nodig voor het aanvragen van een offerte?

In het bovenstaande formulier vul je informatie in over je verhuizing. Zo geef je aan in wat voor soort woning je woont en wat het aantal kamers in je woning is. Op basis hiervan kan het verhuisbedrijf inschatten hoeveel spullen er verhuisd moeten worden. Daarnaast geef je aan of je extra services nodig hebt naast het vervoeren van je inboedel. Zo kun je de een verhuisbedrijf ook inschakelen voor het inpakken van je spullen en het monteren en demonteren van je meubels. Ten slotte kun je aangeven of je een verhuislift nodig hebt.

Verhuisoffertes aanvragen: hoe werkt het?

De informatie over je verhuizing wordt verzonden aan verhuisbedrijven in jouw regio. Zij maken op basis van jouw informatie een prijsopgave. De verhuisbedrijven nemen binnen enkele dagen contact met je op via e-mail of telefoon om de offerte door te geven. Nadat je alle verhuisoffertes ontvangen hebt, kun je je keuze maken. Je kunt een van de verhuizers kiezen waarvan je een verhuisofferte gekregen hebt, of gewoon nog even verder zoeken.

Offerteformulier i.s.m. Verhuisbedrijfadvies.nl –> Privacyverklaring