Checklists voor je verhuizing

Ontvang al onze checklists als handig PDF-bestand

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
17-03-2015 - door Valine

Op jezelf wonen: checklist voor je uitzet

Ga je op jezelf wonen? Dan is deze checklist voor jou. In je eerste eigen huis heb je uiteraard je eigen huisraad nodig. Natuurlijk hoef je niet meteen een luxe huishouden met alles erop en eraan te hebben, maar er zijn bepaalde spullen die je echt nodig hebt voor je uitzet. Maar welke dingen zijn echt noodzakelijk om je eerste eigen huishouden te runnen? Om je bij dit vraagstuk te helpen hebben we deze checklist uitzet samengesteld. Veel artikelen zijn online te bestellen bij onze partner Bol.com. Als dit het geval is, hebben we meteen een link toegevoegd naar het betreffende product. Natuurlijk hoef je niet alles nieuw te kopen. Als je een beetje rondvraagt aan familie en vrienden, kun je een hoop spullen waarschijnlijk gratis overnemen. Ook kun je kijken op tweedehands websites als Marktplaats of in Facebook-groepen voor gratis spullen.

op jezelf wonen checklist

Bewerking van foto van Kaboompics

Op jezelf wonen – Checklist keuken:

Op jezelf wonen – Checklist schoonmaakspullen:

Op jezelf wonen – Checklist badkamer:

Op jezelf wonen – Checklist Overige uitzet:

Nog een opmerking: deze lijst bestaat uit de artikelen die volgens ons noodzakelijk zijn als je op jezelf gaat wonen. Het gaat dus echt om een basisuitzet. Heb je zelf nog artikelen toe te voegen aan deze lijst die volgens jou onmisbaar zijn? Stuur ons dan gerust een berichtje!

Bekijk ook onze andere checklists

Behalve de “Op jezelf wonen – Checklist”, hebben we meerdere gratis checklists voor je. Je kunt ze allemaal in één keer per mail ontvangen door helemaal bovenaan deze pagina op de blauwe ‘download’ knop te klikken. Je ontvangt dan al onze checklists in één keer.

Wil je alleen deze checklist ontvangen? Klik dan hier onder op de knop: “Download” en je ontvangt hem binnen enkele minuten in je mailbox.

Ga je binnenkort verhuizen?

Check hoeveel het zou kosten om het door professionals te laten doen!

Nu verhuisoffertes aanvragen