Offertes voor verhuizing met opslag opvragen

Met dit formulier kun je offertes aanvragen voor een verhuizing met opslag. Vul je de gegevens over je verhuizing in, klik op ‘Ontvang offertes’ en je ontvangt binnen enkele dagen offertes van maximaal 6 verhuizers in jouw regio.

Let op: kies bij ‘Categorie’ voor ‘verhuis en opslag’. Dan krijg je aanbiedingen van verhuisbedrijven die ook (tijdelijke) opslagruimte aanbieden.

Het aanvragen van offertes is uiteraard helemaal kosteloos en vrijblijvend.

Waarom offertes voor verhuizen en opslag aanvragen?

Er zijn honderden verhuisbedrijven in Nederland. Elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen prijzen en services. Om zeker te weten dat je een verhuisbedrijf kiest dat de juiste service biedt voor een schappelijke prijs, kun je het beste meerdere verhuizers met elkaar vergelijken. Met bovenstaand formulier verstuur je de gegevens van je verhuizing in één keer naar meerdere verhuizers in jouw regio. Je krijgt vervolgens een prijsopgave van 6 verschillende verhuizers. Zo kun je een inschatting maken van de kosten voor jouw verhuizing en kun je het verhuisbedrijf kiezen dat de beste combinatie van prijs en service biedt.

Welke informatie is nodig voor het aanvragen van een offerte?

In het bovenstaande formulier vul je informatie in over je verhuizing. Zo geef je aan vanaf waar en naar welk adres je gaat verhuizen. Daarnaast kun je aangeven of je extra services nodig hebt naast het vervoeren van je inboedel. Zo kun je de een verhuisbedrijf ook inschakelen voor het inpakken van je spullen en het monteren en demonteren van je meubels. Ook is het handig om informatie te geven over het soort huis dat je verlaat: op welke verdieping is het, hoeveel kamers heeft het? Op basis hiervan kunnen de verhuizers inschatten hoeveel werk er bij de verhuizing komt kijken.

Verhuisoffertes aanvragen: hoe werkt het?

De informatie over je verhuizing wordt verzonden aan verhuisbedrijven in jouw regio. Zij maken op basis van jouw informatie een prijsopgave. De verhuisbedrijven nemen binnen enkele dagen contact met je op via e-mail of telefoon om de offerte door te geven. Nadat je alle verhuisoffertes ontvangen hebt, kun je je keuze maken. Je kunt een van de verhuizers kiezen waarvan je een verhuisofferte gekregen hebt, of gewoon nog even verder zoeken.

Offerteformulier i.s.m. Verhuisbedrijfadvies.nl –> Privacyverklaring