10 housewarming cadeaus voor een man

Help! Je bent uitgenodigd op een housewarming van een vriend, neef of broer en je hebt geen idee wat je moet geven! Het is sowieso al lastig om een housewarming cadeau uit te zoeken, maar een housewarming cadeau voor een man is nog moeilijker! Wat kun je cadeau geven, dat geen onnodige ruimte in huis inneemt, wat hij nog niet heeft en wat bovendien bruikbaar is? Wij hebben 10 ideeën voor housewarming cadeaus voor een man voor je verzameld:

Housewarming Cadeau 1: Een Compacte gereedschapsset

In een nieuw huis zijn altijd allerlei klusjes te doen: schilderijtjes ophangen, oude spijkers uit de muur halen, maar uiteraard ook bierflesjes openmaken en kurken trekken. Met deze multitool geef je al het handige gereedschap in één keer, maar hij neemt toch heel weinig ruimte in.

verhuiscadeau man

Housewarming cadeau voor een man 2: Een gezelschapsspel

Bij een nieuw huis horen gezellige avondjes met vrienden. En wat is er nou leuker dan het samen spelen van spelletjes? Een gezelschapsspel is dan ook een heel geschikt cadeau om te geven als iemand net op zichzelf woont.

housewarming cadeau man

Cadeau voor een housewarming 3: Een stoer schort

Als koning van zijn eigen stulpje is hij automatisch ook keukenprins. En wat is een keukenprins zonder een schort? Zo’n stoer, leren exemplaar kan hij gebruiken om te koken, barbecuen en om te klussen.housewarming kado man

Verhuiskado 4: Een eigen biertap

Laten we eerlijk zijn: welke man wil er nu geen eigen biertap in huis? Deze thuistap, genaamd The SUB, is compact en past dus in iedere keuken. Een ander voordeel: dit cadeau kunnen jullie meteen tijdens de housewarming testen!

verhuiskado man

 Housewarming kado voor een man 5: Whiskey Stones

Een origineel klein cadeautje, waarvan je zeker kunt zijn dat hij het nog niet heeft: Whiskey Stones. Deze steentjes kun je in de vriezer bewaren en in je drankje doen in plaats van ijsblokjes. Het voordeel is dat de steentjes niet smelten en het drankje dus niet waterig maken. Perfect voor een drankliefhebber!verhuiskado man

Verhuiscadeau 6: Een messenset

Een goede messenset mag niet ontbreken in een nieuwe keuken en goede messen heb je eigenlijk nooit te veel. Een messenblok is dan ook een heel geschikt cadeau voor een housewarming. Voor iedere keuken is wel een passende set te vinden.

verhuiscadeau man

Housewarming cadeau voor een man 7: Een sleutelhouder

Kleine kans dat hij dit cadeau al heeft! Dit is een sleutelhouder in de vorm van een stopcontact. De ‘stekker’ is tegelijkertijd een sleutelhanger die uiteraard precies in het ‘stopcontact’ past. Zo hoeft hij nooit naar zijn sleutels te zoeken!

cadeau housewarming voor manHousewarming cadeau 8: Een Vuurschaal

Heeft het feestvarken een tuin? Dan is dit een geschikt cadeau: een vuurschaal. Hiermee kun je op een veilige manier een kampvuurtje maken in de tuin, maar onderstaande vuurschaal kun je ook als barbecue gebruiken. Breng wat spiesjes mee en jullie kunnen het cadeau meteen tijdens de housewarming testen!

verhuiskado

Cadeau nummer 9: Een bijzondere flesopener

Deze Tyrannousaurus Rex maakt flesjes open met zijn tanden. Een wild detail in de keuken en nooit meer zoeken naar de flesopener. Welke man wil dat nou niet?

flessenopener dinosaurus

Housewarming cadeau voor een man 10: Een sommeliermes

Ben je op zoek naar een cadeau voor een wijnliefhebber? Dan is dit een goede keuze: een echt sommeliermes. Zo kan hij altijd kurken trekken in stijl.

housewarming cadeau voor een man

Heb jij nog andere goede ideeen voor een housewarming cadeau voor een man? Laat het ons dan weten in een reactie op deze post!

housewarming cadeaus mannen 2

Deze post bevat partnerlinks (wat is dat?

door  Valine | 26-10-2017 |
Reactie (2)

Reactie

  • Jan Jaap

    Kijk dat zijn nou tips waar je echt wat aan hebt. Ik zit nu in een periode waarin iedereen om me heen gaat verhuizen of verbouwen of kinderen krijgt. Cadeautjes voor de man worden daarbij vaak vergeten. Deze cadeautips zijn daarom ideaal.

Reageer