Verhuisoffertes aanvragen

Ga je binnenkort verhuizen en ben je benieuwd wat een verhuisbedrijf kost? Dan kun je met dit formulier gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aanvragen bij verhuisbedrijven in jouw regio. Vul de gegevens van je verhuizing in, dan ontvang je binnen enkele minuten een email met info over jouw persoonlijke verhuisoffertes.

Wil je eerst wat meer informatie over de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf? Lees dan ons artikel: “Wat kost een verhuisbedrijf”.

*Ben je een verhuizer en wil je graag offerteaanvragen ontvangen? Geen probleem! Hier is ons aanmeldformulier voor verhuisbedrijven

Waarom verhuisoffertes aanvragen?

Er zijn honderden verhuisbedrijven in Nederland. Elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen prijzen en services. Om zeker te weten dat je een verhuisbedrijf kiest dat de juiste service biedt voor een schappelijke prijs, kun je het beste meerdere verhuizers met elkaar vergelijken. Met bovenstaand formulier verstuur je de gegevens van je verhuizing in één keer naar meerdere verhuizers in jouw regio. Je krijgt vervolgens een prijsopgave van meerdere verhuizers. Zo kun je het verhuisbedrijf kiezen dat de beste combinatie van prijs en service biedt.

Welke informatie is nodig voor het aanvragen van een offerte?

In het bovenstaande formulier vul je informatie in over je verhuizing. Zo geef je aan in wat voor soort woning je woont en wat het aantal kamers in je woning is. Op basis hiervan kan het verhuisbedrijf inschatten hoeveel spullen er verhuisd moeten worden. Daarnaast geef je aan of je extra services nodig hebt naast het vervoeren van je inboedel. Zo kun je de een verhuisbedrijf ook inschakelen voor het inpakken van je spullen en het monteren en demonteren van je meubels.

Verhuisoffertes aanvragen: hoe werkt het?

De informatie over je verhuizing wordt verzonden aan onze partner Scanmovers. Zij vragen op basis van jouw informatie prijzen op bij verschillende verhuisbedrijven. Je kunt je persoonlijke aanbiedingen bekijken via een link die per e-mail ontvangt. Nadat je alle verhuisoffertes rustig bekeken hebt, kun je je keuze maken. Je kunt een van de verhuizers kiezen waarvan je een verhuisofferte gekregen hebt, of gewoon nog even verder zoeken.