Checklists voor je verhuizing

Ontvang al onze checklists als handig PDF-bestand

Prijzen vergelijken van verhuizers in jouw regio? Vraag nu gratis offertes aan!
08-01-2018 - door Valine

Checklist voor verhuizen na relatiebreuk of scheiding

Scheiden of uit elkaar gaan is nooit leuk. Doe daar nog even een verhuizing bovenop en je hebt genoeg ingrediënten voor een flink stressvolle periode. Hopelijk kunnen we je helpen om deze periode iets overzichtelijker te maken. Wij hebben een checklist voor je gemaakt met alle taken die komen kijken bij een verhuizing als gevolg van een scheiding of relatiebreuk. 

Welke informatie vind ik op de Checklist voor verhuizen na relatiebreuk of scheiding?

Deze checklist is een variatie op onze algemene verhuislijst. Deze checklist bevat alle ‘normale’ verhuistaken, aangevuld met verhuistaken die horen bij een scheiding. De taken zijn gerangschikt op tijd. Dus de lijst begint met de taken die je als allereerste moet doen, en werkt zo langzaam naar de verhuisdag toe.

We hebben ons in deze lijst beperkt tot de taken die te maken hebben met jullie huis en de verhuizing. Er komt natuurlijk veel meer kijken bij een scheiding dan dit, maar we hopen met deze lijst een duidelijk overzicht te geven van de activiteiten rondom deze speciale soort verhuizing.

Hoe kom ik aan de Checklist voor verhuizen na relatiebreuk of scheiding?

Je kunt de checklist gratis als PDF in je email ontvangen door op de blauwe download knop te klikken. Je vindt deze knop onder- en bovenaan deze pagina. Als je vervolgens je e-mailadres invult, krijg je direct een mailtje met een downloadlink. Je hebt dan trouwens meteen toegang tot al onze verhuischecklists. Wie weet zit er nog een andere bruikbare checklist voor je tussen. 

Bekijk ook onze verhuistip over verhuizen na een scheiding

Wil je meer informatie over de verschillende aspecten van een verhuizing na een relatiebreuk of scheiding? Lees dan onze bijbehorende verhuistip. Daarin leggen we in het kort uit hoe je zaken rondom het huurhuis, hypotheek, verdelen van de inboedel, en contracten regelt. Ook geven we handige links naar andere websites met relevante informatie. 

Als je de checklist wilt uitprinten, klik dan op de “download” knop. Je ontvangt de checklist dan als PDF-bestand in je e-mail. Je kunt hem dan uitprinten en de taken afvinken zodra je ze geregeld hebt. Heb je aanvullingen op deze lijst? Stuur ons dan even een mailtje. Veel succes met de verhuizing!

Ga je binnenkort verhuizen?

Check hoeveel het zou kosten om het door professionals te laten doen!

Nu verhuisoffertes aanvragen