Waar kun je verhuisdozen kopen?

Laatste update: September 2019

Waar kun je verhuisdozen kopen? zodra de verhuizing dichterbij komt, zal deze vraag zeker bij je opkomen. Als het goed is, heb je je spullen al goed gesorteerd en besloten wat er mee gaat naar het nieuwe huis.

Dan is het nu tijd om de eerste spullen in verhuisdozen te gaan stoppen zodat je ze makkelijk kunt vervoeren tijdens de verhuizing.

Tijdens mijn eigen verhuizing vorige maand had ik een allegaartje aan dozen, kisten, zakken, koffers en tassen ingepakt: niet allemaal even praktisch. Tassen en zakken kunnen niet gestapeld worden en maken het vervoer daardoor een stuk lastiger. Op basis van eigen ervaring zeg ik dus: ga voor die verhuisdozen. Daarvoor heb je een paar opties.

verhuizdozen kopen Foto van Canstockphoto

Nieuwe verhuisdozen kopen

Je kunt natuurlijk nieuwe verhuisdozen kopen bij een verhuisbedrijf of bouwmarkt. Tegenwoordig kun je ook heel eenvoudig online verhuisdozen bestellen. Op marktplaats zijn tal van bedrijven te vinden die de dozen ook nog eens (gratis) bij je thuis bezorgen. Makkelijker kan eigenlijk niet. Als je gaat verhuizen met een krap budget is dit echter niet de goedkoopste oplossing. Reken op ongeveer 1,50 tot 2,50 euro per doos. Hoe meer dozen je koopt, hoe goedkoper de prijs per stuk is.

Weet je niet zeker hoeveel verhuisdozen je moet bestellen? Lees dan ons artikel: ‘Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig’ voor een richtlijn

Verhuisdozen online bestellen

Verhuisdozen zijn te koop bij diverse online winkels. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van prijzen in verschillende webshops:

Tweedehands verhuisdozen kopen

Wil je gaan voor een goedkopere en duurzamere oplossing, zoek dan naar tweedehands verhuisdozen. Je kunt natuurlijk bij vrienden rondvragen, maar ook op marktplaats staan volop advertenties voor gebruikte dozen. Het werkt ook altijd om bij de supermarkt naar bananen- of sinaasappeldozen te vragen. Die zijn ontzettend stevig, goed stapelbaar en bovendien zijn ze gratis! Plan wel ruim de tijd in om genoeg dozen te verzamelen als je voor deze optie gaat. Meer informatie over het vinden van tweedehands of zelfs gratis verhuisdozen lees je in ons artikel: ‘Gratis verhuisdozen‘.

Er zijn dus genoeg opties. Welke optie voor jou het meest geschikt is, hangt af van je beschikbare budget en tijd. Wij wensen je alvast veel succes met inpakken! Heb jij nog goede inpaktips? Laat een reactie achter!

door  Valine | 26-10-2015 |
Reactie (0)

Reageer